Information

Sound Healing

Musik

Gongar och gongbad

Länkar

Adress & Kontakt

Information

Om mig

Jag heter Rickard Liwendahl och har hunnit fylla 60 år. För 40 år sedan började jag komponera musik och det har lett till att jag har skrivit över 500 låtar under årens lopp. I början på det här seklet komponerade jag mina första meditations-CD som en del av den andliga utveckling jag gick igenom då - vilket var första steget till det som jag idag kallar Sound Healing (ett vedertaget begrepp som jag lånar för denna hemsida).

Våren 2020 blev mycket minnesvärd när jag gick en kurs i dans- och gongutbildning! Efter ett gongbad i februari kände jag att det här var något speciellt och när samma personer som höll i det annonserade att de skulle ha den här kursen nappade jag direkt, ett beslut som jag aldrig har ångrat! Jag ville lära mig spela gong och det där med dans var egentligen inte min grej, men den här fantastiska dansen (som kallas för Open Floor Movement) passade perfekt som uppmjukning inför gongspelandet. Läs mer om det här i mitt blogginlägg.

Sen dröjde det bara till början på juni innan jag köpte mina första gongar - en 40" Chao gong (det motsvarar 1 meter i diameter) och en 24" Indisk gong (motsvarar 60 cm i diameter). Sen började resan med att skissa på ställningen som den stora gongen skulle hänga i och jag fick väldigt bra hjälp av gongläraren på kursen som hade tillverkat sina egna helt i trä. Resultatet ser du på bilden nedan och jag är väldigt stolt över att jag kunde bygga den helt själv! När jag skriver den här texten i augusti 2020 är det bara några dagar kvar tills jag ska ha mitt första offentliga gongbad och det känns alldeles fantastiskt!

Det känns som om det här med gongbad kommer rätt i tiden för mig och jag kommer fortsätta hålla i sådana framöver. Är du intresserad av att deltaga på ett gongbad så håll koll på min facebooksida Livstransformationer & Sound-Healing, för där lägger jag in kommande evenemang.

Upp


forsaljning

Jag säljer mina egenkomponerade och egenproducerade CD-skivor.

The Ocean Song of the soul Space Travel

CD-skivor: 100 kr per skiva.

 Alla priser inklusive moms. Fraktavgift tillkommer om det ska skickas.

Upp


foretagsinfo

Jag har ett företag som heter Liwendahls Utveckling och som innehar FA-skattsedel och det är momsregistrerat.

E-post: info(at)liwendahl.se

Kontaktperson: Rickard Liwendahl

Upp